Søker Du De Beste Kattepleierådene? Les Denne Artikkelen!

Hvis du har en katt, så er du sannsynligvis kjent med hvor mye du bruker et år på det. Det er mange utgifter forbundet med katter, inkludert mat og medisinske regninger. Det er tiltak du kan ta for å bruke mindre penger på de tingene katten din trenger, som du kan se i følgende artikkel.

Hvis du har en mannlig katt, er det viktig å få ham kastrert før han går inn i varmen. Når hannkatter begynner å modnes, begynner de å sprøyte rundt i huset. Det lukter ammoniakk og er vanskelig å fjerne. Å ha din mannlige katt kastrert kan bidra til å forhindre at dette skjer.

Hvis du finner deg katten er å skade møbler eller andre gjenstander, kan det være lei. Hold noen trygge leker rundt for katten å leke med. Skrapestolper kan også hindre katten din fra å skrape møblene dine. Eller bygg et lite kattehus av papp. Katten din vil elske å ha et sted å gjemme seg, og papp kan også brukes til å klø på!

En indoor katten hvem blir en smakfull av det utendørs ville alltid vil gjerne gå ytterside. Hvis som du vet din katten ville alltid være en indoor katten, gjøre din best å oppbevare seg fra snike ut. Du kanne prøve å tog din katten å bli inne din gårdsplass når du er ytterside.

Aldri ha din katten declawed. Mange misforstår declawing, tenker det er enkel fjerning av en katt ‘ s spiker. Dette er ikke sant. Faktisk, det veterinarian må fjerne overdelen knoke jevnsides med det Claw under fremgangsmåten. Dette kan resultere i leddgikt smerte senere i livet og mange atferdsproblemer, for eksempel bite. Det er mange alternativer fra skrape innlegg til lim-på klo caps som kan beskytte dine eiendeler fra en katt klør uten å ty til en slik hard kirurgisk løsning.

Katter er jegere av natur. De elsker å jage mus og andre små dyr og insekter. Kjøper liten fuzzy mus fylte med liten lur og vatt seg i nærheten med din katten er en fin begrep. Din katten ville stemning som om de er virkelig jakten prey. Dette vil også hjelpe deg å få kontakt med katten din bedre.

Hvis din katten synes å vil gjerne unngå hans næringen bolle, prøve får en annerledes slag av bolle. Plast kan noen ganger slå en katt av hvis den ikke rengjøres hele tiden, og kan holde på visse dufter. Prøv glass eller en metall bolle for best resultat, slik at katten din vil fortsette å spise.

Når du trener en katt, ta den riktige tilnærmingen. Oppmuntring virker bedre enn sinne. Hvis du prøver å lære en kattunge å bruk en litterbox, for eksempel, hyle ut ville bare skremme en liten katten. Når katten begynner å gå utenfor boksen, forsiktig plassere dem i boksen slik at de lærer.

Katter er ikke akkurat de billigste kjæledyrene på planeten. Mat regninger alene er dyrt nok, og når du legger til medisinske regninger og mer, ting blir enda dyrere. Hvis du tar hensyn til denne artikkelens innhold, trenger du ikke å bekymre deg for å tømme lommeboken for å sikre at katten din har det beste.

Close
Menu