Lær Om Riktig Kattepleie Med Disse Tipsene

Katter er noen av de mest elskelige skapningene en person kan eie som kjæledyr. Men å eie en katt kommer med mye ansvar. Følgende artikkel vil bidra til å lære deg nøyaktig hva du trenger å vite om å eie en katt. Sørg for å lese og lære hva som trengs, slik at du kan ta en informert beslutning om hvorvidt en katt er en god idé for husholdningen din.

Se hvor mange godbiter du gir katten din. Som mennesker kan katter lett overspise junk food. Dette kan føre dem til å få vekt og kan føre til noen helseproblemer som hjerteproblemer og diabetes. Hvis du gir katten behandler, gi dem en liten mengde og gjøre det til en spesiell ting i stedet for en vanlig rutine.

Katter elsker å presse inn i bittesmå rom. Hvis din katten er slik en merkelig ettall, bruk en krage er en sikkerheten risk, idet din feline kunne bli stakk med hensyn til den stund Utforsker. En krage som er en breakaway modell vil løsne seg selv hvis det blir trukket på. Dette kan holde katten i live.

Unngå å bli holdt våken av katten din som gjennom huset om natten. Når du først får kattungen din, etablere en vane med å legge den til sengs i en komfortabel kasse med en fin seng, søppelkasse, mat og vann om natten. Hvis du starter så tidlig, vil katten din sette pris på å ha sitt eget trygge, koselige rom.

Hold kattens pels sunt ved å gi dem et supplement til ernæringsmessige gjær. Ernæringsmessige gjær er et billig supplement som finnes i de fleste helsekost butikker. Bare Dryss litt på kattens tørr mat, eller bland den med våt mat. Ikke bare de elsker hvordan det smaker, men det er fullt av proteiner og vitaminer som vil holde dem ser sitt beste!

Sørg for å holde kjemikalier og farlige stoffer borte fra katten din. Kjemikalier som frostvæske har en søt smak. Dette oppfordrer katten til å drikke den, som oftest resulterer i dødelige konsekvenser. Å holde kjemikaliene låst inne i et skap vil bidra til å sikre at din nysgjerrige katt ikke ender opp med å inn ta gift.

Hvis din katten gjete å bli antisosial og engstelig med selskapet, prøve ga den en liten lur leketøy et par timene tidligere selskapet ankommer. Mange kattene bli meget bløt når utsatt for liten lur. Selv om din katten ønsker ikke å sosiale etter liten lur avsøring, den ville sannsynligvis være lykkeligere og færre engstelig.

Hvis du dont ‘ ønske din katten å avlyse opp møbler, prøve fylling en liten sjøsprøyt flasken med vann og spritzing din katten når som helst han prøver. Kattene vanligvis unngå vann aldeles for anledninger ingen er sikker om, så han ville ikke som dette. Til slutt vil han slutte å skrape for å unngå å få sprayet.

Å eie en katt er ikke lett. Det kommer til å kreve mye arbeid fra din side for å sikre at katten din forblir glad og sunn. Men hvis du implementerer rådene nevnt i artikkelen ovenfor, er det ingen grunn til at du ikke kan være en fantastisk eier til din kattevenn.

Close
Menu