Hva Katten Din Trenger: Tips Og Teknikker

Katter er noen av de mest elskelige skapningene en person kan eie som kjæledyr. Men å eie en katt kommer med mye ansvar. Følgende artikkel vil bidra til å lære deg nøyaktig hva du trenger å vite om å eie en katt. Sørg for å lese og lære hva som trengs, slik at du kan ta en informert beslutning om hvorvidt en katt er en god idé for husholdningen din.

Å hjelpe forhindre bendelorm infestation inne kattene, mate en liten beløpet av næringen grade kiselgur jord for to ukens ute av hver måneden. Om lag en kvart teskje per katt per dag er tilstrekkelig. Mat grade kiselgur Earth dreper interne parasitter og får dem til å bli utvist fra systemet.

Unngå å bli holdt våken av katten din som gjennom huset om natten. Når du først får kattungen din, etablere en vane med å legge den til sengs i en komfortabel kasse med en fin seng, søppelkasse, mat og vann om natten. Hvis du starter så tidlig, vil katten din sette pris på å ha sitt eget trygge, koselige rom.

Lek med katten din ved hjelp av skikkelige katteleker. Katter elsker leker som hjelper dem å føle seg som rovdyrene de tror de er. Prøv å holde deg til leker som hjelper dem å danse rundt eller hoppe. Dette kan også hjelpe dem å bruke ekstra energi ved å hoppe på leker i stedet for folks føtter.

For en sunnhet, lykkeligere katten foretrekker slette søppel over duftende søppel. Kattene like hyggelig, feilfri, klumper katten søppel. Scoop din kattene søppel bokse med daglig og endre den absolutt enhver tre dager eller slik. Når du endrer boksen, vaske den ut med vann og oppvasksåpe. Ikke kast bort pengene dine på liners som katter har en tendens til å ødelegge dem.

Bruk klapping for å sjekke kattens helse. Klapping er ikke bare en måte for deg og katten din å tilbringe tid sammen, men det er en fin måte å finne noe unormalt på kroppen. Du kan klappe dem til å føle for støt, klumper eller sår. Dette er også en flott tid for deg å sjekke ørene.

Oppbevare avfallet bokse med feilfri. Kattene er ifølge sin natur meget feilfri dyrene, og en skitne søppel bokse med ville ha din katten ser for alternativ stedene å lindre seg. Kattene likeledes salgsverdi deres privat, så prøve å finne boksen inne en område det er ikke bli en masse fot trafikk.

Du bør gjøre regelmessige kontroller av katten din mellom veterinærbesøk. En god tid til å gjøre dette er når du klapper dyret. Sjekk hele kroppen for ting som scabs og lesjoner. Se også i og rundt ørene for utslipp, noe som kan være et tegn på øremider. Kontroller katten fra topp til hale.

Å eie en katt er ikke lett. Det kommer til å kreve mye arbeid fra din side for å sikre at katten din forblir glad og sunn. Men hvis du implementerer rådene nevnt i artikkelen ovenfor, er det ingen grunn til at du ikke kan være en fantastisk eier til din kattevenn.

Close
Menu