Bedre Pleie For Katter

Er du en fan av katter? Mange mennesker er fans, da disse søte og elskelige skapningene gir folk mange grunner til å nyte dem. Hvis du noen gang har tenkt på å eie en katt, så har du kommet til rett sted. Denne artikkelen kan gi deg noen gode råd som vil hjelpe deg med å oppdra en katt.

Sørg for å ha kjæledyr katten spayed eller kastrert når det er seks måneder gammel. En spayed eller kastrert katt er et mer tilfredsstillende kjæledyr fordi det er roligere, roligere og mer sannsynlig å bli hjemme. Kastrerte mannlige katter sprayer ikke urin for å markere deres territorium. Dette er definitivt et pluss når det gjelder katt eierskap.

Hvis du absolutt må bade en katt, sett alt opp på forhånd. Sett opp to kar store nok til å dunke en katt. Fyll dem med komfortabelt varmt vann. Sett din åpne flaske katt sjampo, et tungt håndkle, og en sikker kjæledyr bærer i nærheten. Bruk tunge gummihansker. Ta tak i katten din ved halsens scruff. Dunk, sjampo og skrubb raskt i ett badekar. Dunk å skylle i det andre karet. Pakk katten godt inn i håndkleet og legg i transportøren for å tørke.

Gi kattene enklere tilgang til et vindu for å hindre at gardinene dine blir riper. Å sette vertikale persienner opp vil gi den enkleste tilgangen for katten din, men hvis du trenger å holde gardinene, bruk en lett stang som vil falle hvis katten din forsøker å klatre gardinene. Det vil holde både gardinene og katten din trygg.

Katter er jegere av natur. De elsker å jage mus og andre små dyr og insekter. Kjøper liten fuzzy mus fylte med liten lur og vatt seg i nærheten med din katten er en fin begrep. Din katten ville stemning som om de er virkelig jakten prey. Dette vil også hjelpe deg å få kontakt med katten din bedre.

Hvis katten din sparker søppel over hele gulvet, bruk bare en større beholder. En stor, roomy tote med høye sider gjør en god søppelkasse. Et stort rundt badekar lager også en god søppelkasse. En restaurant størrelse buss badekar er en stor søppel boks. Å gi høyere sider og mer plass vil løse kattens søppelsparkproblem.

Gi katten din mye oppmerksomhet og kjærlighet. Katter trenger kameratskap like mye som vi gjør. Som de fleste mennesker liker katter å sosialisere og føle at de er inkludert i familien. De vil vite at de også er en verdifull del av familien.

Vil du elske din katten bortsett fra lide under allergier? Hvis gir opp din feline-venn er ikke et eller annet det du kanne gjøre, prøve disse saker for det første. Kvitte seg med så mye tepper som mulig fordi kattene dine flass blir fanget i den. Du kanne likeledes ikke tillate din katten inne din soverommet i det hele tatt. Denne ville lage lever med din katten lettere opp på din allergier.

Katter er en av de beste kjæledyrene på jorden. De morsomme, varme, myke og veldig lekne. Å oppdra en katt bør være ganske enkelt etter å ha lest rådene som er oppført her. Det er bare ett skritt du må ta, og det er å få den faktiske katten. Ha det gøy å ta vare på din nye furry venn.

Close
Menu